Joh Vian AS på Finn.no

Om Joh Vian

butikken_side

Litt historikk

Bedriften er et gammelt og velrenommert firma med oppstart i 1945 med lastebiler og kull. Senere 1950 agentur for Shell (bensinstasjon), samt litt bilsalg av merket Opel. I 1962 fikk Joh Vian AS kontrakt med GM Norge på Opel/Vauxhall og Bedford/lastebiler. Dagens eiere overtok 1. januar 2000, og har siden drevet i samme ånd for å ivareta gamle og nye kunder med dagens nye modeller. I tillegg representerer Joh Vian AS i dag bilmerkene Suzuki, Isuzu og Fiat i alt med salg/service/verksted og deler. Samt Mekonomen Verkstedkjede agentur.

Fra 2000 og til 2014 har bedriften hatt en jevn økning i bilsalget, bedriften har hatt mange jevne gode år siden da. I år 2007 ble gjenoppbygging av nytt og moderne verksted utført.

butikken_fremfor

 

I dag er det 20 ansatte og 4 i vårt datterselskap Vian Bilutleie (Hertz). Hos oss finner du et av markedets bredeste og sterkeste bilsortiment. Uansett hva du har av ønsker når det gjelder bil, så er sjansen veldig stor for at vi har en modell som passer dine behov. Dessuten har vi en butikk med meget bra tilbehør og et autorisert verksted med kyndige mekanikere, riktige originaldeler og lave priser.

butikken_inneLes gjerne videre på vår hjemmeside og kom siden innom vårt lokale midt i Leknes, så skal vi sørge for at du blir riktig fornøyd som bilkunde.

– Vi lever av fornøyde kunder! – butikken_veien

Designet og utviklet av Reklamebyrået Promo Norge AS © 2020.