Joh Vian AS på Finn.no

Teknisk Bureau sine avdelinger er definert som samfunnskritisk bedrift

Vår virksomhet er definert som samfunnskritisk, da vi er leverandør til offentlige tjenester som Politi, Ambulanse, Posten, varetransport, Forsvaret, med flere.
Vi har derfor både en plikt og et ønske om å være tilgjengelig for ALLE våre kunder. Les mer HER


 

Nye Opel Mokka X

Opel Mokka har vært en suksess og nå er det tid for en oppdatering. Vi presenterer Opel Mokka X en ny favoritt i kompakt-SUV-klassen.

Det førsteklasses interiøret i nye MOKKA X gir en følelse av kvalitet og stil. Det innovative utstyret forsterker denne følelsen og den ekstra bakkeklaringen gir deg en oversikt over de fleste biler.

MOKKA X tar premium design til SUV-kategorien. De dristige, muskløse linjene tiltrekker oppmerksomhet, mens den ekstra bakkakleringen og store lettmetallfelger er et tegn på bilens terrengkjøringsevne.

opel_mokka_x_exterior_1024x440_mok17_e01_014

Nye MOKKA X leveres med nye kombinajoner av tekstiler  og dekorlister. Fokus på små detaljer øker den luksuriøse følelsen inne i bilen.

opel_mokka_x_interior_1024x440_mok17_i01_036

Uansett hvilke felger du velger på MOKKA X får du garantert en bil med karisma. Velg mellom 17- og 18-tommers lettmetallfelger.

Det store soltaet i glass bidrar til den romslige følelsen inne i bilen. Soltaket leveres som tillegsutstyr for INNOVATION og PREMIUM.

opel_mokka_x_sunroof_1024x440_mok17_i01_041

De adaptive LED-frontlysene lyser opp veien 30% sterkere enn halogenlys og tilpasser seg automatisk etter opptill ni kjøresituasjoner, for en optimal sikt og sikkerhet.

opel_mokka_x_afl_1024x440_mok17_e01_012

Opel Eye bruker kamerabasterte innovasjoner som trafikkskiltgjennkjenning, frontkollisjonsvarsling og filskiftvarsling til å bidra til å forhindre kollisjoner og maksimere sikkerheten.

opel_mokka_x_opel_eye_1024x440_mok17_e01_010

Det reflekterende LED-varslingsdisplayet viser et varsellys i synsfeltet ditt hvis du nærmer deg biler for raskt bakfra.

opel_mokka_x_rlad_1024x440_mok17_i01_040

Ryggekameraet hjelper deg med å rykke sikkert uten å anstrenge deg for å titte deg over skulderen. Spesielt parkering blir mye mer komfotabelt og tryggere.opel_mokka_x_rear_view_camera_1024x440_mok17_i01_046

Med nøkkelløs åpning og start er alt som trengs en fingertupp for å låse opp alle dørene samtidig, eller starte motoren.
opel_mokka_x_keyless_open_1024x440_mok17_i01_052

Kraft føles fantastisk når den er kombinert med kontroll. Med MOKKA X kombineres Opels intelligente 4×4 firehjulsdriftteknologi (AWD) med ny og effektiv bensin-turbomotor og automatgir. En glimrende kombinasjon som passer perfekt for norske forhold.

Enten du kjører i bratte bakker eller bratte bygater, kan du med bakkestartassistent og utforbakkeassistent føle deg trygg på at det ikke er noen risiko for å rulle feil vei.

En praktisk 6-trinns automatisk eller manuell girkasse? Du trenger bare avgjøre hvilken MOKKA X-girkasse som er riktig for deg.

For å spare drivstoff og samtidig minimere karbonutslippet kan du se etter ecoFLEX-emblemet. Denne teknologien er tilgjengelig for vår 1,4-liters motor på alle utstyrsnivå.

httpss://www.youtube.com/watch?v=GWvHES6r2Jo

Designet og utviklet av Reklamebyrået Promo Norge AS © 2020.