Joh Vian AS på Finn.no

Teknisk Bureau sine avdelinger er definert som samfunnskritisk bedrift

Vår virksomhet er definert som samfunnskritisk, da vi er leverandør til offentlige tjenester som Politi, Ambulanse, Posten, varetransport, Forsvaret, med flere.
Vi har derfor både en plikt og et ønske om å være tilgjengelig for ALLE våre kunder.

Les mer HER

Nye Opel Grandland X

Perfekt fra alle vinkler! Eventyret ringer og Grandland X har svart. Denne spennende SUV'en trekker til seg blikk med sine skarpe linjer, muskulære fremtoning og atletiske holdning.

Vil du gjøre din Grandland X enda mer spennende? Legg deretter til det svarte, stilige 2-tonet-taket! (Tillegsutstyr)

Tøff på utsiden, myk på innsiden.

  • Premium materialer
  • Ergonomiske seter (AGR) for en sunn rygg
  • Romslig bagasjerom (514-1652 liter)

Setet er sertifisert av senteret for god ergonomi, AGR, som er en uavhengig ekspertkomité, bestående av leger og terapauter fra ulike fakulteter. De ergonomiske setene sørger for å gi den en perfekt sittestilling, og tar vare på ryggen din under lengre kjøreturer.

Hva er din smak?

Velg det utsyrsnivået som passer deg best. Listen over standardutstyr vil imponere deg! Legg til ekstra utstyr, om du ønsker å tilpasse din Grandland X dine behov enda mer. Velg vårt utstyrsnivå Premium, for den mest lukseriøse Grandland opplevelsen.

I tillegg kan du legge på dette som tillegsutstyr:

  • to-tonet-tak eller panorama soltak
  • AGR skinnseter
  • Trådløs lading for mobiltelefonen

Felger kan gjøre en forskjell

For Innovation kommer 17-tommers lettmetallfelger som standard, og for Premium for du 18-tommers felger. Ønsker du enda større felger for din Grandland X? Da får du 19-tommers felger som tilleggsutstyr.

Lekkert tak.

Hva med et stilig to-tonet-tak for ekstra særpræg? Legg til mer sjarm med det fantastiske panorama soltaket. Solfylte dager blir bare enda bedre!

 

 

Designet og utviklet av Reklamebyrået Promo Norge AS © 2020.